Superfoods

Superfoods är unika livsmedel som har särskilt högt näringsvärde. Dessa ingredienser, som består av grönkål, chiafrön, pumpa och blåbär, är källor till viktiga näringsämnen, såsom antioxidanter, vitaminer, mineraler, fettsyror och proteiner. Superfoods hjälper till att ge ditt husdjur komplett näring.

Antioxidanter

Kraftfulla antioxidanter och fytonäringsämnen från superfood som blåbär, apelsiner, spenat och morötter hjälper till att stödja immunförsvaret och en hälsosam livsstil.

DHA

Lägg till våra foder för valpar och alla livsstadier DHA från laxolja (docosahexaensyra), en omega-3-fettsyra som är viktig för hjärnans och synens utveckling hos valpar. Hos ammande vuxna överförs DHA från tiken till valpen genom modersmjölken.

Glukosamin kondroitin

Glukosamin & kondroitin: Garanterade nivåer av dessa kosttillskott, tillsatta i utvalda foder för vuxna hundar, hjälper till att stödja leder och brosk.

Matsmältningsstöd

En blandning av lösliga och olösliga fibrer från chiafrön, pumpa, torkad tång och kokosnöt kombinerat med prebiotiska fibrer från torkad cikoriarot, hjälper till att stödja ett hälsosamt matsmältningssystem.

Grönsaker & frukt

Ljust färgade grönsaker och frukter som grönkål, blåbär, morötter och papaya ger ett utmärkt spektrum av fytonäringsämnen och en mängd vitaminer.

Omega fettsyror

Omega-fettsyror från ingredienser som linfrö, chiafrö och kokos är avgörande för frisk hud, en glänsande päls och allmänt välbefinnande.

Pålitlig nutrition

Trusted Nutrition: Varje påse med Diamond Naturals innehåller utvalda ingredienser och har genomgått mängder av kvalitetskontroller.

Upptäck fördelarna med våra proteinkällor

Burfri kyckling

Frigående kyckling stödjer ben- och muskelhälsa och är en bra energikälla.

Betesuppfött lamm

Protein från lamm som lever på gröna betesmarker hjälper hundar att hålla sig aktiva och i bra form.

Hållbart fångad lax

Lax förser kroppen med essentiella omega-3-fettsyror. Det är också en utmärkt källa till vitamin B12, vitamin D, selen och högkvalitativt protein.